Noticies de Mater

Ses Oliveres a IB3

30/11/2017

Procés de matriculació 2018-2019

La Conselleria d’Educació ja ha penjat la informació relativa al procés d’escolarització del proper curs, que es pot consultar en aquest enllaç

A mode de resum, comentar que en els Centres d’Educació Específic com el nostre el procés va començar el 5 de març amb la presentació dels fulls d’anamnesi per part dels serveis d’orientació. A partir d’aquí, si has triat Mater com a primera opció has de saber que la presentació de sol·licituds comença el 3 de maig i finalitza el 16 del mateix mes. Així doncs, entre aquestes dates hauràs de lliurar a la Secretaria del centre el formulari de sol·licitud i la documentació necessària (ho pots consultar tot en el web d’Escolarització).

Les llistes provisionals es publicaran el 6 de juny, i s’obrirà un termini de 2 dos dies per presentar al·legacions. Les llistes definitives es coneixeran el 21 de juny.
Si vols més informació sobre el CEE Mater Misericordiae pots telefonal al 971274959. Així mateix t’adjuntam un vídeo on explicam, a grans trets, com funcionam a l’escola.