Noticies de Mater

Ses Oliveres a IB3

30/11/2017

Un hort a ca teva / Un huerto en tu casa

UN HORT A CA TEVA
Amb la necessitat de créixer i oferir un nou producte es decidí obrir el nou taller de jardineria. Aquest ofereix un entorn de treball on els usuaris tenen contacte directe amb la natura, adquirint d’aquesta manera, els múltiples beneficis que aquesta els aporta. Amb aquest nou projecte s’obri un món nou per nosaltres, un treball atractiu, relaxant i completament natural, ja que la nostra filosofia és la d’obtenir un producte ecològic.
Al taller duem a terme activitats de reproducció i manteniment vegetal, així com el manteniment de les instal•lacions i el material que necessitem per dur a terme aquestes operacions. Amb la planta que produïm volem abastir les nostres brigades de jardineria així com poder oferir diferents serveis i donar a conèixer la capacitat de treball i de creativitat que ens envolta.
Una d’aquestes experiències es trasllada en la confecció de “petits espais vegetals” a partir de caixons de fusta reutilitzats, els quals tenen un valor històric dins l’àmbit de la pagesia. Presentem un hort ecològic, un hort d’aromàtiques, un jardí d’exterior amb planta de temporada i finalment un jardí d’interior. Tots aquets formats són idonis per ocupar espais quotidians, com pot ser la nostra oficina, una balconada, una cuina, sala d’estar, etc.
Per el grup de jardineria està essent una experiència molt fructífera i dinàmica, per això esperem seguir endavant i obrir portes per aquest nou taller.

Per comandes, informació i reposició de planta:
Centre Ocupacional Isla
971274959 - 971760010 (Cati H. Recepcionista)
C/ Gabriel Carbonell núm. 105
Son Gotleu - Palma  07008
e-mail: biel.domenge@orgmater.org; tomeu.rotger@orgmater.org
La reposició de planta es realitza al Centre Ocupacional Isla amb un cost de 3 euros més un cost variable depenent  de la planta a canviar.

UN HUERTO EN TU CASA
Debido a la necesidad de crecer y ofrecer un producto nuevo se decidió abrir el taller de jardinería. Éste ofrece un entorno de trabajo donde los usuarios entran en contacto directo con la naturaleza, adquiriendo así los múltiples beneficios que ésta les aporta. Con el presente proyecto se abre un nuevo mundo para nosotros, un trabajo atractivo, relajante y completamente natural, ya que nuestra filosofía es la de obtener un producto ecológico.
En el taller realizamos actividades de reproducción y mantenimiento vegetal, así como el mantenimiento de las instalaciones y el material que necesitamos para llevar a cabo estas operaciones. Con la planta que producimos queremos abastecer nuestras brigadas de jardinería así como poder ofrecer diferentes servicios y dar a conocer la capacidad de trabajo y la creatividad que nos envuelve.
Una de estas experiencias es la confección  de “pequeños espacios verdes” a partir de cajones de madera reutilizados, los cuales tienen un valor histórico dentro del ámbito de la agricultura mallorquina. Presentamos un huerto ecológico, un huerto de aromáticas, un jardín de exterior con planta de temporada y finalmente un jardín de interior. Todos estos formatos son perfectos para ocupar espacios cotidianos, como pueden ser nuestra oficina, un balcón, una cocina, una sala de estar, etc.
Para el grupo de jardinería está siendo una experiencia muy fructífera y dinámica, esperamos continuar y seguir abriendo puertas para nuestro nuevo taller.

Para pedidos, información i reposición de planta:
Centre Ocupacional Isla
971274959 - 971760010 (Cati H. Recepcionista)
C/ Gabriel Carbonell núm. 105
Son Gotleu - Palma  07008
e-mail: biel.domenge@orgmater.org; tomeu.rotger@orgmater.org
La reposición de planta se realiza  en el Centre Ocupacional Isla con un coste de 3 euros más un coste variable dependiendo de la planta a cambiar.