Noticies de Mater

Ses Oliveres a IB3

30/11/2017

Bienvenida/o a la web de la Organización Mater Misericordiae.

En aquest espai trobaràs tot tipus d'informació referent a la nostra Organització, centrada en l'atenció a les persones amb discapacitat i les seves famílies.
Les Franciscanes Filles de la Misericòrdia -sensibles a les necessitats de les persones més desfavorides i formades per a donar una resposta més eficaç segons els temps- mantenim un especial compromís amb qui tenen alguna discapacitat, mitjançant un projecte iniciat en 1960, i que, gràcies a l'obstinació, al treball i a l'esforç de molts, s'ha anat configurant, reforçant i ampliant fins a oferir, en l'actualitat, una gran xarxa de serveis, posada a la disposició de la nostra societat civil.
En nom de tots els quals integrem l'Organització Mater Misericordiae, desitjo manifestar-te que ens complau la teva visita, i esperem puguis sortir d'aquesta pàgina amb un coneixement i una sensibilitat diferents, al mateix temps que desitgem sigui del teu grat.
T'agrairem ens facis arribar els teus comentaris i suggeriments, ells ens ajudaran en el nostre procés de millora constant. Moltes gràcies per la teva visita.

Sor Paulina Aguirre
Superiora General